Enquette: Hoograven van het gas af

 

Hoograven van het gas af

Enquête

Het zal u niet ontgaan zijn: we gaan richting wonen zonder aardgas. De komende decennia zal iedere woning losgekoppeld worden van het aardgas. Elke gemeente moet in 2021 een plan indienen bij het rijk waarin zij per wijk aangeeft welke alternatieve warmtevoorziening zij daar verwacht, en op welk moment deze gerealiseerd moet zijn.

Als initiatiefgroep Hoograven Duurzaam zijn we actief met dit onderwerp bezig. We streven ernaar dat de gemeente keuzes maakt die niet alleen goed zijn voor het milieu maar dat die ook op een groot draagvlak kunnen rekenen. Dat kan alleen als bewoners goed geïnformeerd zijn en vanaf het begin bij het proces betrokken worden.

Om als werkgroep de ‘juiste dingen’ te kunnen doen voor onze wijk willen we door middel van deze enquête te weten komen wat er bij de bewoners leeft. Daarom nodigen we iedereen in Hoograven uit deze enquête in te vullen, graag voor 3 juni.

U vindt hem op: https://nl.surveymonkey.com/r/XW6KNLF . Het invullen kost u slechts enkele minuten.

Medio eind juni zullen ook de resultaten van de enquête hier te vinden zijn. Maak ook andere wijkbewoners attent op de enquête zodat de respons zo groot mogelijk wordt.

 

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s