Een Appeltaart-avond bij jouw thuis

pie2

Nederland gaat van het gas af. Maar voor het zover is moet er nog een hoop gebeuren. Zo zullen we onze huizen stevig moeten isoleren. Want alleen met een energiezuinige woning komen alternatieven voor de vertrouwde gasketel in beeld.

Isoleren is sowieso nuttig. Je huis wordt er comfortabeler van en je bespaart op je energierekening. In Hoograven zijn er veel huizen die nog (beter) geïsoleerd kunnen worden. Misschien woon jij wel in zo’n huis. En wil je het liefst morgen aan de slag. Maar heb je nog allerlei vragen over welke maatregelen voor jouw woning mogelijk zijn, wat dat kost en – niet onbelangrijk – oplevert. En hebben jouw buurtgenoten dezelfde vragen.

Hoograven Duurzaam wil graag helpen. Met een appeltaart-avond. Een wat? We leggen het uit. Het idee is eigenlijk heel simpel. Jij roept een paar buurtgenoten met een soortgelijke woning bij elkaar rond je keukentafel. Hoograven Duurzaam zorgt voor een onafhankelijke energie-ambassadeur met kennis van zaken. En voor een heerlijke appeltaart dus. In een persoonlijk gesprek worden jullie isolatievragen beantwoord en krijg je praktische adviezen waar jullie (samen) meteen mee verder kunnen.

Check onze superpraktische handleiding voor alle praktische info die je nodig hebt om zo’n Appeltaart-avond te organiseren.

Interesse? Geef je dan op per mail: info@hoogravenduurzaam.nl

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s