Wonen zonder aardgas?! Iedereen een mini-windmolen in de tuin!

Heb je altijd al vanalles willen weten over mini-windmolens? Maandagavond 8 mei is er in Paviljoen pOp Westplein een informatieavond over mini-windmolens.

Zonnepanelen zijn we in Nederland al een beetje gewend aan. Inmiddels is 4% van alle daken van woonhuizen in Utrecht bedekt met zonnepanelen. Maar we hebben meer duurzame energie nodig in de toekomst. Grote windmolens vinden we in Houten en Nieuwegein en zorgen soms voor negatieve energie. Wekelijks horen we in het nieuws over aardgasloos wonen. Maar hoe zit dat nou met het opwekken van duurzame energie met een mini-windmolen? Ze hebben prachtige namen die mini-windmolens zoals: de Archimedes, energyball, een turby of een windwokkel. Onmiddelijk komen er belangrijke vragen op zoals: heb je een vergunning nodig? Wat is het rendement van een mini-windmolen?

Maandagavond 8 mei gaat Pine Berg van de website houhetwarm.nl antwoord geven op deze vragen. We hebben een EnergieAmbassadeur uit de regio Utrecht gevonden die vertelt over zijn windmolentje. Voor alle mensen die de investering te hoog vinden of het rendement te laag komt de Windvogel vertellen over hoe je kunt participeren in een hele grote windmolen.

Maandag 8 mei 19:30 Paviljoen pOp informatieavond over mini-windmolens en participeren in een grote windmolen. Toegang gratis, meer informatie vind je op:
www.energieambassadeursutrecht.nl

Er is beperkt plaats. Opgeven bij: infoavond@energie-u.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s