Onderzoek Buurtmobiliteit: DELEN van auto’s, bakfietsen en scooters in Hoograven: doe mee!

(Posted on June 4, 2014 at 2:10 PM)

Bewonersinitiatief Hoograven Duurzaam (HD) en de Natuur en Milieufederatie Utrecht (NMU) zijn begonnen met een onderzoekje naar de mogelijkheden voor het delen van vervoermiddelen in Hoograven. Is er belangstelling onder buurtbewoners? Is iedereen bekend met de mogelijkheden? Wat zijn de belangrijkste aarzelingen? Welke dingen trekken de bewoners juist aan? Eigenlijk is het idee zo eenvoudig. We hebben samen een groot aantal vervoermiddelen die we met elkaar delen, zodat meer mensen zich kunnen verplaatsen met minder kosten, milieuvervuiling, ruimtebeslag, etc. In Amersfoort en Utrecht zijn er verschillende buurten waar men hiermee bezig is.

Zou zoiets ook in Hoograven kunnen?

U kunt ons helpen door een korte vragenlijst in te vullen via deze link. Het verplicht tot niets: na de 9e en laatste vraag kunt u uw mailadres achterlaten om verder op de hoogte te worden gehouden. Bij voldoende respons plannen we voor de zomervakantie een bijeenkomst waarin we de uitslagen van de vragenlijst en de praktische (on)mogelijkheden met elkaar bespreken.

Meer weten? Hanneke Biegstraaten (HD) hanneke-amazing@hotmail.nl / 06 – 362 904 36 of Douwe Wielenga (NMU) d.wielenga@nmu.nl / 06 – 212 408 09.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s