Mobiel Hoograven gaat live auto’s en andere vervoersmiddelen delen in je eigen buurt!

(Posted on October 2, 2015 at 4:55 AM)

Mobiel Hoograven gaat ‘live’: auto’s en andere vervoersmiddelen delen in je eigen buurt!

Op zondagmiddag 17 mei om 14.30 uur wordt de community Mobiel Hoograven officieel gelanceerd tijdens het Lentefeest op Nieuw Rotsoord, met een bijdrage van de wijkwethouder Lot van Hooijdonk en de onthulling van de gloednieuwe elektrische bakfiets. Jij komt toch ook?!

Wil je af en toe wel een auto gebruiken, maar niet vaak genoeg om er zelf eentje aan te schaffen? Of staat je auto regelmatig ongebruikt voor de deur? Doe dan mee met Mobiel Hoograven, een bewonersinitiatief voor het delen van vervoersmiddelen.

Eigenlijk is het idee heel simpel. We hebben samen een groot aantal vervoermiddelen dat we met elkaar kunnen delen. Delen is vaak veel slimmer, makkelijker en goedkoper. Daarmee kunnen we kosten besparen, maar ook gezamenlijk werken aan een leefbare buurt met meer ruimte voor groen en spelen.

Vanaf nu kun je voordelig deelnemen aan de community Mobiel Hoograven via het platform MyWheels. Via MyWheels zijn de verzekeringen goed geregeld en maak je duidelijke afspraken over de (ver)huur. In de community delen we de borg en is de individuele borg daarom een stuk lager dan normaal. Daarnaast is er een gloednieuwe elektrische bakfiets beschikbaar.

Kom op 17 mei naar het Lentefeest voor de lancering van Mobiel Hoograven en maak kennis met het initiatief en andere geïnteresseerden!

Mobiel Hoograven is een initiatief van Hoograven Duurzaam in samenwerking met de Natuur en Milieufederatie Utrecht.

Lees alle informatie op http://www.mywheels.nl/auto-huren/hoograven, kijk op de Facebookpagina van Mobiel Hoograven of neem contact met ons op via mobielhoograven@gmail.com. Doe jij ook met ons mee?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s