Informatieavond Buurtmobiliteit: DELEN van auto’s, (bak)fietsen en scooters etc.

(Posted on October 2, 2015 at 5:00 AM)

UITNODIGING

Informatieavond Buurtmobiliteit: DELEN van auto’s, (bak)fietsen en scooters etc.

Maandag 29 juni om 20:00 uur / Blauwe Aventurijn , Ridderlaan 4

Aanmelden of meer weten: mobielhoograven@gmail.com

Tijdens de informatieavond bespreken we de mogelijkheden om onderling te gaan delen en kun je speeddaten met andere geïnteresseerde wijkbewoners. Ook vertellen we welke ervaringen andere buurten in Utrecht en Amersfoort al hebben opgedaan.

Heb je interesse in het delen van vervoersmiddelen? Wil je af en toe wel een auto of bijvoorbeeld bakfiets gebruiken? Of staat je vervoermiddel regelmatig ongebruikt voor de deur? Doe dan mee met dit bewonersinitiatief van Hoograven Duurzaam(i.s.m. NMU.nl)!
Vanaf nu kun je voordelig deelnemen aan Mobiel Hoograven via het platform MyWheels. Via MyWheels zijn de verzekeringen goed geregeld en maak je duidelijke afspraken over de (ver)huur.

Normaal gesproken betaal je als huurder € 250 borg bij MyWheels, maar in de community delen we de borg met elkaar en betaalt ieder maar € 25. Naast auto’s is er ook een gloednieuwe elektrische bakfiets beschikbaar in de community, voor fietsritjes met kleine kinderen of het vervoeren van spullen.

Je kunt ook nu alvast een kijkje nemen op onze communitypagina: https://mywheels.nl/auto-huren/Utrecht-Hoograven of facebookgroep:https://www.facebook.com/groups/mobielhoograven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s